Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΚΑΡΠΑ (Kids Save Lives)

To 4o Γυμνάσιο Σταυρούπολης έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ που διοργάνωσε ο φορέας KIDS SAVE LIVES. O Διαγωνισμός KIDS SAVE LIVES CHAMPIONS 2024 έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου για τα Γυμνάσια και Λύκεια και Κυριακή 14 Απριλίου για τα Δημοτικά στο Δημαρχείο Πανοράματος.

Πληθώρα σχολείων πήραν μέρος στο διαγωνισμό με τις ομάδες από κάθε σχολείο να συναγωνίζονται στις βασικές δεξιότητες υποστήριξης της ζωής. Όλα τα παιδιά είχαν ευχάριστη διάθεση και έδειχναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Στην ομάδα του 4ου Γυμνασίου Σταυρούπολης συμμετείχαν οι μαθήτριες του τμήματος Α1⁚ Παπαϊωάννου Ραφαέλα, Αλεξοπούλου Ελένη και Βαρύτη Μαρία οι οποίες είχαν πάρει μέρος στο διαγωνισμό και ως μαθήτριες στο Δημοτικό σχολείο. Οι μαθήτριες προπονήθηκαν στο χώρο του σχολείου πάνω σε εκπαιδευτικό πρόπλασμα που μας διέθεσε ο φορέας KIDS SAVE LIVES υπο την επίβλεψη και την πολύτιμη εκπαιδευτική βοήθεια του Κ.Κώστα Γρηγοριάδη εθελοντή εκπαιδευτή του KIDS SAVE LIVES. H ομάδα είχε εξαιρετικές επιδόσεις κατά την διάρκεια των προπονήσεων και εξαιρετική παρουσία την ημέρα του διαγωνισμού. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός για την δράση ήταν η κα. Βαλιούγα Αντωνία πιστοποιημένη εκπαιδευτικός του σχολείου σε βασικές δεξιότητες υποστήριξης της ζωής από τον φορέα KIDS SAVE LIVES.

Στο παρακάτω Video υπάρχουν κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές του Διαγωνισμού