Αρχείο κατηγορίας Νέα του Σχολείου

Βραβεία της Ρομποτικής Ομάδας 4RoboTech

Συγχαρητήρια στην  ομάδα ρομποτικής 4RoboTech του σχολείου μας, η οποία  συμμετείχε στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής, που πραγματοποιήθηκε στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις 15-12-2018 και κέρδισε:

 •   1ο Βραβείο στη κατηγορία Γυμνασίου, για τη συμμετοχή της  στο Εκθεσιακό Μέρος του διαγωνισμού, με το έργο “Remover Drawer” και
 •  3ο Βραβείο – Χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Γυμνασίου, για τη συμμετοχή της στο Αγωνιστικό Μέρος του διαγωνισμού.
Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας!!!Η εργασία Remover Drawer της ομάδας ρομποτικής 4RoboTech

 

 

 

 

Γιορτή του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή 16/11/2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας μέσα από δραματοποιημένα χρονικά και τραγούδια αναφέρθηκαν στη σημασία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ως κορυφαίου γεγονότος της αντιδικτατορικής πάλης και συμβόλου στον αγώνα για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Επίσης, τόνισαν ιδιαίτερα τη σημασία της διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης γύρω από το Πολυτεχνείο και των μηνυμάτων δημοκρατίας και ενότητας που αυτό αποπνέει.

Υπεύθυνες καθηγήτριες:

Αμφιλοχιάδου Ελισάβετ ΠΕ02

Δουμανίδου Χριστίνα ΠΕ05

Καραγιαννίδου Μαρίνα ΠΕ02

Βουτσά Μαρία ΠΕ79

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ Α.Π.Θ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Χάνι Γραβιάς 4
Τ.Κ. – Πόλη: 57009, 4ο Γυμνασιο Σταυρούπολης Θεσνί/κης
Πληροφορίες Βατάλης Λάζαρος
Τηλέφωνο: 2310 641200
Φαξ: 2310 641200
e-mail: 4gymstav@gmail.com
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 21-11-2018

Αρ. Πρωτ.: 1038

  Προς

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ Α.Π.Θ.

Σύμφωνα  με την υπ’ αρίθμ.33120/ΓΔ4/28-02-2017 «Εκδρομές –Μετακινήσεις μαθητών….» (ΦΕΚ τ.Β΄ 681/2017/06-03-2017, το 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ προκηρύσσει διαγωνισμό για την διοργάνωση σχολικής εκδρομής . Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν μόνο τα πρακτορεία που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Στοιχεία εκδρομής:  

Τόπος Α.Π.Θ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρόνος 20/12/2018 ΗΜΈΡΑ ΠΕΜΠΤΗ
Συμμετέχοντες 85 ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ  ΣΥΝΟΔΟΙ
Μέσον ΔΥΟ (2)  ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 9:00 ΠΜ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 13:45 ΜΜ

Απαραίτητοι Όροι:

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης διοργανωτή. Πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας των μαθητών ή συνοδών.

Οι οικονομικές προσφορές θα πρέπει:

  • Να κατατεθούν σφραγισμένες στο Γραφείο της Διεύθυνσης του 4ου Γυμνασίου Σταυρούπολης. Δεν θα γίνουν δεκτές προσφορές σε ηλεκτρονική μορφή και όσες έχουν ελλιπή δικαιολογητικά.
  • Να προσφέρουν τιμή ανά Λεωφορείο με ΦΠΑ και τελική συνολική τιμή της εκδρομής με όλα τα έξοδα μεταφοράς ,διαμονής , ξεναγών, φόρων , διοδίων ή όποια άλλη επιβάρυνση.
  • Να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους και να αναφέρεται ότι τα λεωφορεία  θα είναι διαθέσιμα για όλες τις ώρες της ημέρας.
  • Να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση ότι το πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας σε ισχύ άρθρου 3 του Ν. 2160/1993  (Νοείται η βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου.)
  • Προσκόμιση αποδεικτικών εγγράφων για τις ανωτέρω περιγραφόμενες παροχές (αντίγραφο ασφαλιστηρίου συμβολαίου επαγγελματικής ευθύνης του Τουριστικού Πρακτορείου στο οποίο θα φαίνεται  και ο αριθμός του συμβολαίου στο ασφαλιστήριο συμβολαίου ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, φορολογική ενημερότητα).
  • Το ταξιδιωτικό γραφείο που θα επιλεγεί για τη διοργάνωση της εκδρομής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά αμέσως μετά την σύνταξη του σχετικού πρακτικού.
. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης 30-11-2018 ΩΡΑ13:00 στο γραφείο Διεύθυνσης του Σχολείου.

                                                                                         Ο Διευθυντής

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  1 9 4 0

    Την Πέμπτη  25 Οκτωβρίου 2018  πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας  εκδήλωση αφιερωμένη  στην επέτειο του <<ΟΧΙ>>.  Με ποιήματα,
τραγούδια από τη χορωδία  ,ιστορική αφήγηση  και προβολή στιγμιότυπων που αποτυπώνουν τον αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και αξιοπρέπεια, οι μαθητές  επιχείρησαν  να αναδείξουν  την προσφορά ,το μεγαλείο και  τις των αγωνιστών. Έγινε προσπάθεια να καταστεί σαφές ότι  δικαιώνεται ο αγώνας που γίνεται για υψηλά ιδανικά, ακόμα κι  αν ο αντίπαλος υπερτερεί.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΟΡΤΗΣ
Μπαζούκα Φανή                     ΠΕ Ο2
Ευγενειάδης Θεόφιλος           ΠΕ 03
Βουτσά Μαρία                         ΠΕ 16

Συλλυπητήρια

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της καθηγήτριας Αγγλικών και συναδέλφου μας Σεβαστής Καναρά. Η Διεύθυνση του σχολείου μας και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στους οικείους της, για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 30-09-2018 στις 12:00, στην Εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Από τις 9:00-11:00 π.μ., η σωρός της θα βρίσκεται σε οίκημα του γραφείου τελετών «Μπαμπούλας», απέναντι από τα μνήματα της Αναστάσεως του Κυρίου (ανατολικά) για όποιον ή όποια θέλει να χαιρετήσει.

Θερμά συλλυπητήρια..

Ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει.

Καλό ταξίδι φίλη και συνάδελφος …