1η θέση στον διαγωνισμό ρομποτικής στον 7th AegeanRobotics Competition 2023

Η ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας 4RoboTech, πήρε μέρος στον 7th AegeanRobotics Competition 2023 που διοργάνωσε η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως μέσω Ζoom, στις 1 και 2 Απριλίου 2023.

Η ομάδα μας συμμετείχε στη δοκιμασία “Save the eggs” και κέρδισε την 1η θέση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα.

Οι μαθητές της ομάδας θα λάβουν Βεβαιώσεις Συμμετοχής, δίπλωμα διάκρισης και τιμητική πλακέτα. Επιπλέον η ομάδα ρομποτικής θα λάβει ηλεκτρονικό και άλλο υλικό (πλακέτες, αισθητήρες κλπ) ως μια μικρή συμβολή της AegeanRobotics στη συνέχιση του ταξιδιού των μαθητών μας στον κόσμο της Ρομποτικής.

Οι μαθητές της ομάδας ρομποτικής 4RoboTech είναι οι: Γρηγοριάδης Ιωάννης, Θεοφυλακτίδης Αθανάσιος, Μαναρίδης Βασίλης, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Καλαϊτζίδης Χρήστος, Χριστοφορίδης Κωνσταντίνος, Τσιγάρας Νίκολαος, Τζουμπάρης Νικόλαος, Χαραλαμπίδης Θεοφάνης, Μαυροματίδης Βασίλειος, Τζουμπάρης Στυλιανός.

Συγχαρητήρια στην ομάδα ρομποτικής, συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!!!