Εργαστήριο Tinkering στο NOESIS

Οι μαθητές του σχολείου μας (η τάξη Γ2) συμμετείχαν στο πρόγραμμα Tinkering που οργανώθηκε από το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.
Με χαρούμενη διάθεση και κέφι, οι μαθητές συνεργάστηκαν αρμονικά μεταξύ τους και κατασκεύασαν ένα ρομποτάκι που ζωγράφιζε (!)
Επιπλέον, παρακολούθησαν και μια προβολή στο Πλανητάριο με τίτλο “Από τη Γη στο Σύμπαν”.
Συντονίστρια του όλου εργαστηρίου ήταν η κ. Καμαγιάννη.

Ανακοίνωση – Μειοδότης για εκπαιδευτική εκδρομή

ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Apollotravel ΜΕ ΤΙΜΗ 1790 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

 

6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου»  το σχολείο μας υλοποίησε  εντός του σχολικού ωραρίου αθλητικές δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, έχοντας ως κεντρικό στόχο την ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Την Τετάρτη 11-09-19 στις 09.00 θα τελεσθεί στο σχολείο μας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς.

 

Παρακαλούνται οι μαθητές να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου από τις 08.45 με τις τσάντες τους προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Καλή σχολική χρονιά!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Καλοκαιρινή επικοινωνία

Το Σχολείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 08.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

ΒΑΤΑΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ  (Δ/ΝΤΗΣ): 6944979638.

ΝΤΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ): 6946378740.

ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΡΟΣΟΣ (ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ): 6977025481.