Αγιασμός στο σχολείο τη Δευτέρα 14-9-2020 (Α τάξη)

Αγαπητά μας παιδιά και αγαπητοί μας γονείς,
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη από όνειρα, φιλοδοξίες και ελπίδες. Φέτος βέβαια το καινούριο αυτό ξεκίνημα συνοδεύεται από εύλογες ανησυχίες και φόβους λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που όλοι μας βιώνουμε.Από τη δική μας πλευρά, τόσο η Διεύθυνση του σχολείου όσο και ο Σύλλογος Διδασκόντων, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι,  παρά τις δύσκολες συνθήκες, θα αγωνιστούμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να διασφαλίσουμε στο ακέραιο αφενός την υγεία των μαθητών και εκπαιδευτικών και αφετέρου να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό, ευχάριστο και ποιοτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που να εξασφαλίζει στους μαθητές μας όλες τις δυνατότητες και ευκαιρίες για να ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.Σ΄αυτήν την προσπάθεια θα είμαστε όλοι μαζί εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και θα τα καταφέρουμε.
Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στο σχολείο μας εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου, που έρχεστε για πρώτη φορά και να σας διαβεβαιώσουμε ότι το σχολείο μπορεί να γίνει μια δεύτερη οικογένεια, αν το θελήσετε.

Όσον αφορά τον Αγιασμό της Δευτέρας 14-9-2020 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1. Οι μαθητές της Α’ τάξης (Α1, Α2, Α3, Α4, Α5)  θα προσέλθουν στο σχολείο στις 10:15, θα μπουν και θα παραμείνουν στις τάξεις τους: οι μεν μαθητές των τμημάτων Α1, Α2 και Α3  στον 2ο όροφο, οι δε μαθητές των τμημάτων Α4 και Α5 στον 1ο όροφο (Γραφεία καθηγητών).
2. Υποχρεωτική είναι η προσέλευση των μαθητών με δική τους μάσκα, καθώς δεν μας παραδόθηκαν ακόμη μάσκες από τους αρμόδιους φορείς.
3. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ απαγορεύεται ρητά η παρουσία γονέων στον Αγιασμό, ακόμη και στον αύλειο χώρο του σχολείου.
4. Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους τις σχολικές τους τσάντες, ώστε να παραλάβουν τα βιβλία τους. Ειδικά οι μαθητές της Α’ τάξης θα παραλάβουν τα μισά βιβλία στις 14-9-2020 και τα υπόλοιπα στις 15-9-2020 λόγω μεγάλου βάρους των βιβλίων.

5. Θα υπάρχει συνεχής, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση μέσω mail από τη Διεύθυνση του σχολείου και από την ιστοσελίδα του.
6. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, η προσέλευση των γονέων στο σχολείο για οποιοδήποτε θέμα θα γίνεται με τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλέφωνα του σχολείου (2310641200 και 2310641201).
Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά σε όλους, με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και χαμόγελο!
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Σταυρούπολης.