Εκδήλωση παρουσίασης των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων του Σχολείου μας με το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 έγινε στο αμφιθέατρο του σχολείου η παρουσίαση των προγραμμάτων.

Την εκδήλωση παρακολούθησε όλη η σχολική κοινότητα, εκπρόσωπος του Δήμου Παύλου Μελά καθώς και η υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά υποστήριξαν με σθένος τα πολιτιστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα με τα οποία ασχολήθηκαν όλη τη σχολική χρονιά εκτός ωραρίου. Συμμετείχε το ένα τρίτο του συνολικού δυναμικού του σχολείου.

Ασχολήθηκαν με την Ιστορία της πόλης μας, τις τάσεις και τα ρεύματα της Ζωγραφικής σε σχέση με το παιδί, τη μουσική, έγιναν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές σε εφημερίδα και ραδιοφωνική εκπομπή, επισκέφτηκαν χώρους δουλειάς στα πλαίσια του ΣΕΠ και γενικά ασχολήθηκαν με προγράμματα που προάγουν τα ενδιαφέροντάς τους και δίνουν μια άλλη διάσταση στην εκπαίδευση.

 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA