Κατασκευή:
Kalogiannis Ag.
ΠΕ19-Πληροφορικής
(ICT Teacher)

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΣΤΙΣ 31/1/2016

. . . → Περισσότερα: ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΣΤΙΣ 31/1/2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΜΗΤΕΡΑ” ΜΑΪΟΣ 2015-ΘΕΑΤΡΟ Χ.ΤΣΑΚΙΡΗΣ

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

Παγκόσμια Ημέρα Δενδροφύτευσης – 21/9/2012

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, συμμετέχοντας για 7η χρονιά στην Παγκόσμια Ημέρα Δενδροφύτευσης για την Ειρήνη και το περιβάλλον, φυτέψαμε μια κουτσουπιά στον περίβολο της σχολικής αυλής. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ομάδα μαθητών από το 9ο Δημοτικό σχολείο συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Μουρατίδη.

Η κουτσουπιά θα ομορφαίνει με τα λουλούδια της το σχολικό . . . → Περισσότερα: Παγκόσμια Ημέρα Δενδροφύτευσης – 21/9/2012

5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το 4ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης με ομάδα μαθητών και καθηγητών συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η κ. Νανά Χατζηαθανασιάδου στο Βοτανικό κήπο Σταυρούπολης.

. . . → Περισσότερα: 5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Φιλοξενία μαθητών από Κύπρο, στα πλαίσια του προγράμματος ΕΝΟ

Το 4ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης φιλοξένησε μαθητές και καθηγητές από το ΑΠΕΗΤΕΙΟ Γυμνάσιο Αγρού από 1-5 Μαΐου 2012 στα πλαίσια της αδελφοποίησης σχολείων μέσω του Προγράμματος ΕΝΟ.

ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ…

Δύο ιστορίες σχετικές με το δάσος από καθηγητές και μαθητές του σχολείου μας:

Τα δέντρα μιλούν στις Πρέσπες

Το Θαύμα της Παρανέστιας Γης